top of page
Søg
  • Pernille

Fuldbrugsprøver.

Efter en sommer med masser af træning var det tid til at prøve kræfter med fuldbrugsprøven, må sige det er en af de fedeste prøver jeg har været til. Vi tog til Skive og jeg var så nervøs som jeg aldrig har været før, fuglene lod vente på sig for os, men fik en fin situation på en flok agerhøns til sidst. Derefter var det ræv og det gik også fint, til sidst lørdag var det vand- i sil-øsende regnvejr- Epic var træt, jeg var nervøs og vandhullet lignede ikke noget vi tidligere har været i- hvilket resulterede i at Epic gik kold, og jeg blev sur- vi fik ikke alle ænder hjem og dermed dumpede vi prøven- søndagen gik ok men stadig dumpet. Hold op jeg var skuffet. Vi blev nød til at prøve igen!!! Vi fik et afbud på prøven i Ribe 14 dage senere. Denne gang besluttede jeg at nervøsiteten ikke skulle ødelægge noget og hvis Epic gik kold sku jeg støtte hende- vi sku nyde prøven- og det gjorde vi så!!! Marken var dog lige ved at gå galt- og kostede os også 1 premien, Epic fik stand, men fasanen gik inden skytterne kom op, og derefter tog det lang tid inden vi fandt fugl. Men vi kom igennem hele prøven, lidt småfejl hist og her og en prellning vi skal ha styr på , men syntes 2 præmien passede fint til vores præstation- så vi er glade og stolte af den lille blondine.

Kenneth med 1 pr og os med 2 pr


16 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

2020

bottom of page