top of page

Vi er en lille familie på to vokse og to børn, vi har to dejlige drenge fra 2013 og 2016 og så har vi Kleiner münsterlænder.

Navnet NordenBirk kommer både til ære for vores drenge, Njord og Birk. Men også fordi Birktræets stamme og kleinerens farver ligner hinanden og fordi birktræet er et fænomenalt træ til at tilpasse sig- fra de nordlige fjelde til de danske skove- ligsom kleineren er. 

Baggrundsbilledet er af Njord og Gabbie- på vej i toget til Bakken-  vi har næsten altid hundene med når vi er nogen steder. 

Vi er begge dyrlæger og jeg (Pernille) har DKK's opdrætteruddannelse. 
Torben går meget på jagt og jeg går også på jagt, men ikke uden hundene. At arbejde med hundene både i før og efter-skuds arbejdet er mit store interesse.


Hundene bliver brugt til prøver af div slags, samt på jagt og så er de familiehunde og må ligge sofaen hvis de vil.

Hos Kennel NordenBirk's ønsker vi at medvirke til at sikre samt forbedre de jagtlige egenskaber, men også sundhed, mentalitet og eksteriør skal være racetypisk og vi ønsker at avle hunde der kan begå sig såvel på jagten som i sofaen, samt ligner en kleiner.
Derfor følger vi DMK's skærpede avlsrestriktioner, samt dokumentere at begge forælder har jagtlyst, er dresserbare og ikke er skudfølsomme.

  

bottom of page