Hvalpe planer

Efterår 2022 - forår 2023

VI planlægger et kuld hvalpe med Epic, efter oktober, så må vi se hvornår hun kommer i løbetid :-)
Epic er multi sporchampion, men også placeret i vinderklasse på marken og har bestået udvidet apportering, ræveslæb, vand og slæb samt har markpræmiering hvert år siden hun var 1 år gammel.
Hun er derudover en super dejlig jagthund der er hurtig til at tilpasse sig jagten, om det er at drive på gods med mange fasaner, tømme vandhuller, apporter anskudt ræv eller drive remisser af selvstændigt.
Hanhunden er vi gået igang med at lede efter men har ikke fundet den rette endnu. 

Hvalpene

Vi prøver at gå op i sundhed, mentalitet og fysik og laver kun hvalpe når vi selv syntes det giver mening. 
 

Vi kan godt lide at have hvalpe og de vokser op indendøre sammen med os, begynder deres træning og socialisering og er med på en masse turer. De deltager i vores hverdag og bliver vandt til børn, lyde i husholdningen og vildt m.m

Hermed håber vi at vi fra start præger dem til et blivende godt familie og jagthundeliv med alt hvad det indebærer.
 
Vi stiller krav om en enkelt udstilling og HD-fotografering, til alle hvalpekøbere. Dette for at kunne følge vores avl og hele tiden være med til at forbedre vores avl og racen som helhed. 
Derudover så støtter vi gerne alle der vil stille på anlæg og avlstest og div prøver- der kan bruges i evaluering af avlen af kleinerne.
 
Når vi går så meget op i vores hunde og avlen på jagtegenskaber ønsker vi ikke at sælge til folk der ikke ønsker at udnytte disse egenskaber, enten træning, jagt el. andet hvor hunden bliver brugt. 

Er i intresserede af en hvalp så ring eller skriv. 

 

_DSC1467.jpg