top of page

Hvalpe 2024

Vi går lidt og overvejer om Epic skal have et sidste kuld i 2024, det bliver til næste løbetid, til efteråret.

Jeg talte med Palle Jørgensen om valg af hanhunde bla fra Tyskland, hvorefter han spørger om hvorfor vi ikke bare vælger en hanhund fra Gabbies første kuld, efter hans mening noget af de bedste gener der er, med både Isko vom Brockhauser Esch og Andy Andelsky Hrad i stamtavlen.

Og jo de er gode, hele kuldet med A på HD, nemme, glade og med masser af jagt i. 

Så måske vi laver et kuld.

Er i intresserede af en hvalp så ring eller skriv, eller endnu hellere- kom forbi og besøg os. 

Hvalpene

Vi kan godt lide at have hvalpe og de vokser op indendøre sammen med os, begynder deres træning og socialisering og er med på en masse turer. De deltager i vores hverdag og bliver vandt til børn, lyde i husholdningen og vildt m.m

Hermed håber vi at vi fra start præger dem til et blivende godt familie og jagthundeliv med alt hvad det indebærer.
 
Vi stiller krav om en enkelt udstilling og HD-fotografering, til alle hvalpekøbere. Dette for at kunne følge vores avl og hele tiden være med til at forbedre vores avl og racen som helhed. 
Derudover så støtter vi gerne alle der vil stille på anlæg og avlstest og div prøver- der kan bruges i evaluering af avlen af kleinerne.
 
Når vi går så meget op i vores hunde og avlen på jagtegenskaber ønsker vi ikke at sælge til folk der ikke ønsker at udnytte disse egenskaber, gennem enten træning, jagt el. andet hvor hunden bliver brugt. 

 

 

Mvh Torben og Pernille
 

bottom of page