top of page
Søg
  • Pernille

Året 2019

Godt nytår- vi har idag været på årets sidste jagt, så nu er vi alle trætte og klare til det nye år. Her har det været et fantastisk 2019, Epic er den der har stået for resultaterne. Hun er udstillingsmæssigt blevet både dansk og svensk champion i år. Hun har fået 1 pr. på anerkendt og lokal markprøve.

1 pr på den tyske fuldbrugsprøve med ærespremie for bedste schweiss spor.

2 pr. på Dansk fuldbrugsprøve. 1 pr. på DMK's apporteringsprøve (for dem der ikke kender den kan regler ses her https://www.dmk-online.dk/klubben/proveinformation/ )

Maksimum point (232 p) på udvidet apporteringsprøve og udtaget til forbundsmesterskabet Maksimum point (30 p) på slæb og apportering.


Gabbie skulle ha hvalpe, og vi besøgte lækkre Zappes, men det kom der ingen hvalpe af, vi prøver igen i 2020 og håber der kommer fantastiske små hvalpe ud af det her istedet.


Jagmæssigt ønsker jeg hvert år at vi når mere på jagt, men med nyt hus og små børn og alt andet der skal passes er det vist ikke realistisk med jagt 2-3 dage om ugen :-) men vi har været godt afsted og hundene har for det meste arbejdet rigtigt fint.


Her er dagens parade og hundene har fortjent nytårs meny, rå bøf med knas ;-) Godt nytår til alle, jeg håber vi ses i det nye år.

18 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

2020

Comments


bottom of page