top of page
Søg
  • Pernille

Schweiss- den med ikke at vide 100 % hvad man laver

Et forsigtigt mål- eller måske mere en drøm er at gå 1000 m 40 timer gammelt spor med Epic- og få 1 pr på dette... Jeg har ikke gået nok schweiss og har ikke en gammel garvet der kan hjælpe, så meget af den træning vi laver er mine egne tanker om træning og motivation og lidt jeg finder ud af hist og her. Men en ting hun virkelig arbejder for er lidt godbidder på sporet så det har vi tit, derudover lægger vi aldrig det samme spor, den ene gang kort den anden langt, tiden også forskellig. det sværeste er at jeg er ret ringe til at finde vej i sådan en skov :-O Havde fået Tina til at lægge et overnattnings-spor for mig idag, vi har kun gået 2 spor de seneste 8 mdr som jeg ikke selv har lagt, så det var ret spændende. Det har regnet pænt de seneste 20 timer, og i et område med masser af rådyr. Men sikke en hund :-) 1550 m med under 1 dl blod+ klove, der har ligget 24 timer klarede hun på 34 minutter. Tror vi mødte totalt 10 rådyr på vores vej og hun var meget dygtig til at bevare koncentrationen. I weekenden skal vi på schweisskursus for første gang og der håber jeg på en masse guldkorn og tips til træningen... og så må vi se hvor det ender når året er omme :-)


27 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

2020

bottom of page